Product was successfully added to your shopping cart.
Termékek
Elérhetőségeink
Értékesítés: 06 70 675 8666
Értékesítés: 06 70 607 1552

Nyitvatartásunk téli időszámítás alatt:

H-P: 07:00-16:00

Szo: 07:00-13:00


ÁSZF és adatvédelem

Általános eladási és szállítási feltételek

(Kérjük megrendelés előtt elolvasni.)

A szerződés a Vevő megrendelésének a Kapital II. 90-98 Kft által történt szóbeli vagy írásbeli visszaigazolásával, a vételár kifizetésével jön létre.

A Kapital II. 90-98 Kft-nek joga a megkötött szerződéstől kötelezettség nélkül visszalépni, ha a Vevő nem teljesíti fizetési kötelezettségét, illetve Vevőről olyan körülmények válnak ismerté, melyek megkérdőjelezik fizetőképességét.

Az árak az oldalon tájékoztató jellegűek, pontos árakat, készletet a megrendelést követően ajánlatban küldünk vissza, mely az ügyfél elfogadása után aktuálissá válnak. Az oldalon feltüntetett árak csak a készlet erejéig vagy az akció időtartamáig érvényesek.

Az oldalon található termékek készlete nincs feltüntetve, melyre a rendelést követő ajánlatban kerül majd információ. Amennyiben olyan termék kerül megrendelésre, ami nincs készleten, úgy egy hasonló termék kerül helyettesítésre az ajánlatban.

Az oldalon megjelenő képek csak ILLUSZTRÁCIÓK, egyes esetekben a valóságtól eltérőek lehetnek a színek is, főképp A CSEMPÉK, JÁRÓLAPOK ESETÉBEN! Javasoljuk a termékeket élőben is megtekinteni bemutató termünkben a félreértések elkerülése végett!

Megrendelés

Az írásos megrendelésnek tartalmaznia kell a rendelt mennyiséget, szállítás idejét, módját, a  kontakt személy elérhetőségét, illetve a megrendelő cégszerű adatait (név, cím,adószám, számlaszám).

Termékünk elszállítása

Amennyiben a Vevő maga szeretné az áru elszállítását megoldani, azt saját kockázatára végzi.

A felrakás, illetve a telep elhagyása után a felelősség a Vevőé, illetve fuvarozóé.

A Kapital II. 90-98 Kft. szervezésében történő szállításokat dobozos, billencses, konténeres illetve darus teherautóval végezzük.

Az áru haladéktalan lerakodásáról a megrendelő gondoskodik.

A behajtási engedéllyel terhelt területekre a kiszállítás egyeztetést igényel.

A teherautó indokolatlan állásideje után 4000 Ft óradíjat számolunk fel.

Raklapot megvásárlástól számítva 30 napig áll módunkban visszavenni, melynek visszavételi ára minden gyártónál más és más!

Kézbesítés futárszolgálattal

Futárszolgálatos kézbesítést csak a megrendelt termék 40kg-ot MEG NEM HALADÓ súlya esetén tudjuk biztosítani, illetve, ha a rendelt termék/termékek csomagolásának körmérete nem haladja meg a 3 métert. A csomag körmérete: leghosszabb oldal + a két legrövidebb oldal összegének kétszerese)

Futárszolgálatos kézbesítés egyedi elbírálás tárgyát képezi.

Kiszállítási díjak

A kiszállítás díja függ a megrendelt áru mennyiségétől, a szállítási cím távolságától, illetve a behajtási körülményektől. A szállítási díj előzetes megállapodás során kerül megállapításra, melyet a rendelést követő ajánlatban fogunk feltüntetni.

Átvétel

Vevő, illetve megbízottja szállítólevélen olvasható aláírásával, személyi igazolvány számával, pecséttel igazolja az áru átvételét, meggyőződik az áru mennyiségéről, minőségéről.

Mennyiségi, minőségi reklamációt 24 órán belül, írásban fogadunk el.

Amennyiben a szállítást nem a Kapital II. 90-98 Kft végzi úgy a szakszerűtlen szállítás, anyagmozgatás, illetve lerakodás okozta károkért felelősséget nem vállalunk.

Fizetési feltételek megállapodás szerint:

Készpénzzel:

Vevő készpénzzel fizet az áru átvételekor.

Banki átutalással:

Átutalásnál kérjük tüntesse fel a megrendelés azonosítóját.

Az elszállítás a teljes vételárnak a Kapital II. 90-98 Kft bankszámlájára történő beérkezése után lehetséges.

A kiadott termék a vételár teljes kiegyenlítéséig a Kapital II. 90-98 Kft tulajdonát képezi.

Késedelmes fizetés esetén a törvényben meghatározott késedelmi kamatot számítunk fel.

Az általános eladási és szállítási feltételekben nem szabályozott kérdésekben a PTK előírásai az irányadók. Jogvita estén a Monori Járásbíróság Bíróság az illetékes.

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi nyilatkozatot az alábbi linkre kattintva olvashatja el: Adatvédelmi nyilatkozat olvasása